Julkaistu

Verkkokauppa on auennut!

Verkkokaupan kautta voi ostaa Jyväskylän Taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden teoksia kertaostona tai osamaksulla, ja niistä teoksista, jotka ovat ripustusvalmiita, voi tehdä myös lainasopimuksen!

Verkkokaupan valikoimassa on sen auetessa viitisenkymmentä teosta, mutta valikoima elää ja täydentyy jatkuvasti. Jos et löydä etsimääsi teosta verkkokaupasta, se saattaa löytyä taidelainaamosta paikan päältä: taidelainaamomme yli tuhannen teoksen kokoelma sisältää grafiikkaa, maalauksia, piirustuksia, valokuvateoksia sekä veistoksia yli sadalta eri taiteilijalta!

Verkkokaupasta tehdyt tilaukset lähetetään postitse tai Matkahuollolla, tai ne voi tulla noutamaan taidelainaamosta paikan päältä. Verkkokaupan pääasiallinen laskutapa on lasku. Noutotilauksissa maksaminen onnistuu myös käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla.

Lue lisää teosten ostamisesta verkkokaupan ohje-sivulta. Käyttöehdot, lähetyskulut ja muut tarpeelliset tiedot löydät Käyttöehdot-sivulta.

Tervetuloa ostoksille!